min lördag i bilder

jus

GRATTIS ÄLSKADE EMELIA!

en bra fredag helt enkelt

Igår var det en bra dag. Jag fick så mycket gjort och det var en perfekt fredag utan alkohol. Först som stod på schemat var skolan, efter skolan så kom kära Linda och hämtade mig och så begav vi oss till Gränby Centrum och handlade diverse grejer. Vid fem tiden var jag på plats i gottsunda face och body och fixade mina ögonbryn och sedan tog jag bussen till Gränby Ishall för att kolla på hockey med Robert. Det var Almtuna som mötte Borås och jag har aldrig tidigare varit på en hockey match. Jag kan tala om för er att det var en hetmatch, mycket slagsmål och blod. Almtuna tog hem segern, 5-3. Roberts föräldrar var så snälla och kom och hämtade oss och de skjutsade hem mig. Sedan ville Sofia att jag skulle följa med henne hem till Lindroth och där befann sig även Robin (även kallad den romantiska robert), ödquist och winberg. Vi körde lite fifa, och ja, Sofia fick K*k av mig till slut! Och sedan körde vi sällskapsspel. Sånn Underbar fredag!

GRATTIS GUSTAF, 17 ÅR!!

Svar...

Här kommer svaren från frågestunden... inte för att det var många frågor men men.

- Har du legat med axel eriksson? svar: Nej, det har jag inte!
- är det roooooligt att blogga? svar: Hahah carro.. om man har lust så ;)
- är du tillsammans med robert igen? svar: Nej, det är jag inte. Vi är väldigt bra kompisar :)
- hur tycker du det funkar då? svar: Ja, det funkar bra tycker jag. Hur tycker du det funkar?
- några syskon? svar: Japp, en storebror.
- favorit låt? svar: Oj, den var svår. Har några favoriter jag lyssnar på såsom cannonball - damien rice, streets of philadelphia - bruce springsteen etc.
- festar du mycket? svar: Njae, det är väldigt varierande måste jag säga. Men jag festar i måtliga mänder.

DERBY

FRÅGESTUND

liseberg sommaren 2lax9

bedtime stories

Eftersom jag är sjuk och kan inte sova pga av min jävla hosta så tänka jag kolla på denna film med Adam Sandler. Han är så bra tycker jag.

lunch med tjejerna

Jag, Julia, Linn och Emelia bestämde oss för att ta en lunch på Wayne´s Coffee efter skolan, eftersom vi slutade så pass tidigt. Måsten även tillägga att deras sallad var oerhört god.
Vi alla åt bulgursallad med kyckling. Mums.

linn dissar

Alla är här förutom Linn Köppä.

bästa vän

Min bästavän Stina är här nu, vi ska alldeles strax till centrum och handla massa gott. Sedan bär de av till Ludwig där det blir filmmys. Mycket skön söndag må jag säga.

FBC Uppsala vs Alunda

Oavgjort i en match där vi försvarade oss bra genom hela matchen. Det offensiva spelet började nervöst och vi slarvade en hel del över hela banan. Desto längre matchen led desto noggrannare vi blev och anfallsspelet blev bättre och bättre.

1:a perioden fick vi inte igång farten på bollen och benen. Vi försvarade oss bra men vi fick inget flyt i anfallsspelet och perioden slutade 0 – 0.

2:a perioden blev bättre och vi får längre anfall och en del bra lägen. Tillslut lyckades vi göra 1 – 0 genom fint förarbete av Mikaelsson som snyggt assisterar Karin som stänker dit den från slottet. 1 – 0 efter 2 perioder var kanske inte helt rättvist om man ser till spelet. Tessan gör en mycket bra match och räddar oss några gånger.

3:e perioden var mycket bättre från vår sida. Vi fick till ett bättre spel över hela banan och kom till några bra lägen. Tyvärr lyckades Alunda kvittera till 1 – 1 genom ett ganska turligt mål, som jag tror tog i ribban – golvet – stolpen –Tessan. Domaren stod bra placerad och han dömde säkert rätt. Matchen stod och vägde lite och en argsint Kajsa skjuter iväg ett skott som tar i ribban. Bytet innan fick hon en fläskläpp, och som hon brukar efter en ful smäll, skjuter hon en riktigt bra skott som tyvärr inte gick in denna gången istället lyckades Alunda skjuta iväg ett skott som tog på något ben och in i mål, 2 – 1. Vi körde på och flyttade upp spelet lite mer och utdelningen kom ganska snabbt. 2 – 2 efter fint spel där Maja drog på ett dragskott som gick i mål, snyggt assisterad av Karin. Slutet av matchen är det FBC för hela slanten. Bollen låg fri framför Alundas målvakt flera gånger men vi lyckades inte få in den i mål.

Kul att vi inte förlorade utan visade styrka då vi lyckades kvittera mot seriefavoriten Alunda. Positivt var tuffheten framför mål samt att vi bara släpper in 2 mål mot laget som snittat 7,5 mål per match under säsongen. Bra att vi blev lite förbannade på bänken och kunde rikta den energin på innebandyn och inte på domaren (som somnade till lite i slutet).
Resultatet och andra halvan av matchen är godkänd. Första halvan ska vi bli bättre på.

Nu tar vi nya tag inför kommande vecka, utbildning och utveckling står på schemat.