JSM 18 i umeå

Uppdateringen har varit kass, jag vet. Men just nu sitter jag i en buss med sm-laget, vi är påväg till umåe.. För ca en timme sen var vi i Sundsvall och käkade, satt fint men åt nog lite för mycket. Vi är framme om sisådär 3 och en halv timme.

peace


SÄLEN HERE WE COME!

Nu är nääästan allting klar och den 1 mars bär vi av till Sälen. Det kommer bli grym!


Bild från 2009 när vi var i romme alpin med John Bauergymnasiet

gårdagen var så jäevla bra!!

Igår så hade jag match med F93 och jag fick spela ute (är vanligtvis målvakt). Vi mötte laget som ligger sist i serien och de gick helt okej. Vi kunde ha gjort bättre om vi kämpade från början. Men efter andra perioden så började vi få upp tempot och spelade relativt okej. Tredje perioden ökar vi ytterligare och vi kämpar som fan! Sofie får in första målet under matchen...det går några minuter och JAG får en finfin passning av Sara och så tar jag avslut...OCH den sitter!!! Jag var så jäevlaa glad! Efter målet var jag uppe i varv och var så fruktansvärt taggad så jag visste inte vad jag skulle göra.. Tiden går och Ylva får in tredje målet och matchen tar sedan slut. Men vi tog hem segern med 3-0 i alla fall. Hyffsat bra. 


När jag kommer hem är Linn, min kära vän taggad på fest. Och jag var ju uppe i varv efter matchen och jag var tvungen och fira mitt gjorda mål på något sätt. Så vi (Linn, Malin, Julia och Emelia) åkte till Nyby där 10 grabbar + 1 tjej var. Vi var hemma hos Tobias som nyligen fyllt 20. Det var mycket trevligt måste jag säga. Det lär vi göra om, eller hur tjejer?

vi har äntligen fått en stuga!!

Jag och mina två kära vänner har äntligen fått en stuga i sälen...det känns underbart! Nu måste vi bara ringa till de i sälen och tala om det för de och ta in mer information och sådant. Jag hoppas verkligen att allting går som de ska och att vi kommer iväg! Om allt går som planerat blir vi uppe i sälen i tre spännande veckor, vi åker upp v.9 och är tillbaka v.12.


Allt kan hända under denna resa!

henning

När jag var hemma hos Sofia så kom hennes storebror Fredrik och hans sambo Anngela med deras lilla söta son Henning på besök. Det var super länge sen jag träffade de och lilla henning hade växt på sig rejält, han blir ju bara sötare och sötare. Man får inget stop på de hela, hehe. Han är hela 10 månader nu och snart fyller han 1 år. Här kommer det massa bilder på Henning. sofia min vän

Idag (igår) fick jag äntligen träffa en utav mina bästa vänner sofia. Det var oerhört länge sen sist så det var väldigt kul att träffas igen. 

p.s bilden är tagen för två, tre år sedan skulle jag tro d.s