god jul allesammans


Love actually

Ska kika på denna film som går på tv3 klockan 21.00

marabou paradis


julfika@notrica

ingen slår dig och dina idéer notrica! Söta amanda hade bjudit dit ca 15 tjejer på julfika hemma hos henne. Alla skulle vara utklädda till något juligt. Super lyckad, mycket skratt och mycket lekar. Synd att jag var tvungen att dra mig så pass tidigt. Men de var kul så länge de varade (för min del då)!gruppbilden är tagen från lina

helgen som varit

fredagkväll åkte jag till björklinge för att tillbringa den med Linn, Emelia, Sanna, Matilda och Malin. Lite senare kom Alex och jonte förbi.
Vaknade upp hos Emelia på lördagen och då drog vi till björklingehallen och körde match mot varandra. Slutade verkligen inte som jag hade tänkt mig. Senare mot kvällen var de bara att ställa om och tagga till som fan. Förkrök hemma hos Malin Gillberg sedan drog jag, Emelia och Linn till flogsta och hade de bra! 


filmtabbar

På esteten håller vi på med ett projekt arbete. Vi håller på och filmar med green screen och det är fruktansvärt roligt. Här kommer det en liten film på våra tabbar vi gjort under filminspelningen.paradise hotel

paradise hotel blir bara hetare och hetare

ball

Glömde visa att jag köpte den här underbara klänningen från monki för någon vecka sedan. Den är asball, den har axelvaddar plus en dragkedja som sträcker sig över hela klänningen på baksidan.


nuså

ja, jag vet.. jag har inte bloggat på väldigt länge. Har inte haft någon lust. Men nu så.

en lördag jag sent kommer glömma

Det var galet igår, jag tror jag aldrig har dansat så mycket i hela mitt liv såsom jag dansade igår. Mina ben är helt döda, har så ont i de nu. Jag vågar inte kliva upp ur sägen för att jag har så fruktansvärt ont, bara man sträcker på benen värker det. Men nog om mina ben. Jag hade så sjukt jävla kul igår, alla var på topp och de kunde faktiskt inte bli bättre. Så tack louise för en grym kväll!
p.s bilder kommer upp sen, hade ingen kamera. Men har för mig att det var någon som tog några bilder, men det återstår att se!

en sommarkväll


GRATTIS LOUISE, 18ÅR!!


IKEA

Igår var hela familjen på IKEA. Både jag och min storebror ska göra om våra rum, så vi åkte dit igår för att kolla vad som behövs och så, så att vi kan åka dit idag igen för att köpa allt...
Jag älskar att vara på IKEA, det är sjukt kul och gå runt där och se vad man ska införskaffa, deras mat är inte heller dålig! Älskar IKEAS korv, mumma.

Det jag har tänkt införskaffa till mitt rum är följande:
- en svartbrun byrå
- sängkläder
- dun täcke
- dun kuddar
- massvis med kuddar i olika nyanser
- gardiner
- doftljus
- hyllor

h&m

Detta beställde jag hem från H&M´s online rea!

lofsdalen nästa??

Jag, Linn och Emelia har fått praktikplats på lofsdalen (om vi hittar ett eget boende). Så vi har suttit och kollat på internet efter boend. Hittade ett i blocket men det var rätt dyrt, men det får vi nästan vara beredda på eftersom det är högsäsong när vi är ute och praktiserar. Vår praktik period är Mellan v.9-13 dvs. 1 mars - 2 april. Om vi inte hittar något får vi väl kolla runt på andra skidanlägningar, de kanske till och med erbjuder boende.