bloggar numera på arpine.forme.se!

Follow me there!


H&M

Idag fick jag hem ett packet från H&M, som jag har väntat! Jag är sjukt nöjd med min beställning. Nu är det bara och vänta in våren och sommaren så jag får använda dessa godningar! Jag är svag för plagg med fina detaljer och snygga ryggar!Min favorit


..

Det har hänt så himla mycket de senaste dagarna! I onsdags fick min älskade vän Linn körkort, Grattis!  Igår var det friskolekampen. Det gick bra för innebandylaget och mindre bra för handbollslaget. Men så kan det gå. IB-laget gick vidare till semi men förlorade på straffar. (Var grabbarna tvunga att försöka göra snygga straffläggningar?) Men trots förlusten var hela dagen i sig väldigt lyckad och kul. Hela JB var där kändes det som och hejjade på oss som spelade!


det var värt och vänta

Jag försov mig imorse.. Sofia ringer mig och väcker mig tillslut, tanken var att jag skulle väcka damen. Men jag måste ha varit för trött för de. Efter tvåtimmars väntan med frusna tår och fingrar fick vi äntligen tag på biljetterna. 1 juni händer det! Can't wait.


inga brutna revben här inte..

Igår åkte jag till akis för att jag hade så fruktansvärt ont i högra revbenet. Jag har hostat i ca. 6 veckor och man kan tydligen hosta sönder revbena och det trodde jag att jag hade gjort. Men efter ca 10 timmar, efter massa blodprov, kontroller, röntgen så fick jag reda på att mina revben var hela och att jag har nån bakterie som håller på och spökar där ist.. Så nu ska jag äta antibiotika, smärtstillande samt cocillana etyfin (hostmedicin) tills jag mår bättre.


filosofi

Dagens filosofi lektion var rätt så annorlunda..Vår älskade Simon hade kjol på sig. Gissa vad vi pratade om? - Jo, vi diskuterade om Genus. Det var en bra lektion, många intressanta diskutioner hade vi och de gillar jag!


äääntligen!

Idag fick vi våra efterlängtade overaller som vi har väntat på i flera månader! De är sjukt sköna och snygga, så vi är mycket nöjda! Vi tackar våran kära rektor Omar för dessa overaller som han har sponsrat oss med. Älskar JB.

solvalla

Igår tog Jesper och Ralle mig till Solvalla för första gången.. Ja, vad ska man säga... Jag var två meter ifrån att vinna 4 k. Men det är tydligen mycket berättade min far för mig, de brukar vanligtvis snacka sekunder när det gäller sånt. Här kommer hur som helst lite bilder från gårdagen.